Посрещане на Нова година в Москва

28.12.19. – 02.01.2020 г.

/5 нощи 6 дни/

 

1 ден /28.12.19./ съб. – Отпътуване от аерогара София за Москва. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел Космос http://www.hotelcosmos.ru/ . С представител на СИМ-Травелс посещение на парка ВДНХ с Коледен базар и с най-голямата ледена пързалка с музикален съпровод в Москва. Ще имате възможност да опитате вкусни специалитети от  кухнята на народите от Руската федерация.. Нощувка.

 

2 ден /29.12.19./ нд. – Закуска. В 10.00 ч тръгваме до Кремъл с метрото , което е пред хотела. Посещение на Кремъл с  архитектурния ансамбъл „Храмов Площад”(входът в Кремъл включва разглеждане на храмовете Успенски, Архангелски, Благовещенски, църквата „Ризоположения”, Патриаршията, изложбите в камбанарията на  Успенския храм и в Одностолпната  палата). Екскурзия в Оръжейната палата на Кремъл. Свободно време за посещение на Храм-паметника “Василий Блаженни”, ГУМ, разходка в Александровската градина с вечния огън, парка Зарядие, Коледния базар на Червения площад със сцена за  празнични представления и 30 метрова украсена елха. Връщане в хотела.Свободно време.Нощувка.

 

3 ден /30.12.19/ пон. – Закуска. В 10.00 ч обзорна екскурзия с автобус : Червеният площад, Храмът на Христос Спасител, Новодевичият манастир, Поклонният хълм с паметника на победата, Триумфалната арка, Панорамата “Бородинска битка”, МГУ “М.В.Ломоносов”, Воробьовие гори, паметникът на “Кирил и Методий”,  и др.Посещение на Третяковската галерия. Връщане в хотела с метро. Свободно време . Нощувка.

 

4 ден /31.12.19/ вт – Закуска.Свободен ден. С представител на СИМ-Травелс ще имате възможност да отидете на пешеходната улица Стария Арбат. Да се поразходите из красивите старинни квартали на Москва , които в този период ще са в празнична украса. Връщане в хотела.

Подготовка за Новогодишно празненство. Тези, които искат да изживеят уникално и незабравимо преживяване на Нова Година в 20.00 ч от метростанцията пред хотела  с представител на СИМ-Травелс тръгват  към Червения площад за да наблюдават и участват във  фееричното новогодишно шоу с празничен концерт. През нощта на 31 декември тук се събират всички ,които искат да бъдат в ритъма на най-важния часовник на страната - „Кремлёвские куранты”. Точно в 00:00 ч небето над Москва се озарява от безброй цветни  фойерверки! Това е момена  да се пие чаша шампанско и да се намисли най-съкровеното желание, което искате да се сбъдне през Новата Година. Празничната програма на Червения площад от година на година става все по-ярка и по-разнообразна. През последните години, например, се превърна в традиция да се организират представления на най-старите руски камбани, възпроизвеждащи музика.След биенето на часовниците, всички бързат да отидат в дискотеката на Театралния площад или на пързалката в близост до ГУМ с празнична маса. Вратите на кафенетата и ресторантите са отворени цялата нощ за всеки. Връщане в хотела..

      Желаещите да посрещнат Новата година в ресторанта на хотела или в някой от градските ресторанти заявяват своето предпочитание предварително и заплащат куверт, чиито цени ще бъдат обявени най-късно до месец преди отпътуване на групата. Нощувка

 

5 ден /01.01.20/ ср  - Закуска. Свободен ден. С представител на СИМ-Травелс можете да посетите парка в имението Коломенское. Ще има възможност да се повозите на „Руска тройка“- шейна тегляна от три дорести коня. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

 

6 ден /02.01.20/ чт - Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за София.

 

 

Цена при група мин 15 чов. :

1480.00 лв /при ранни записвания до 14.09.19./

1580.00 лв /след 14.09.19./

Цената включва:

* 5 нощувки в двойни или тройни стандартни стаи със закуски в хотел Космос 3* http://www.hotelcosmos.ru/

* градски такси

* самолетен билет София— Москва - София с включени летищни такси към 12.08.19. на Аерофлот с включен салонен багаж : куфар 55х40х25 до 10 кг и чанта или раница до 5 кг

* трансфери летище-хотел-летище;

* индивидуални слушалки за екскурзионни програми;

*  автобусен обиколен тур на Москва с лицензиран екскурзовод на български

* екскурзия и входни билети на територията на Кремъл, Оръжейната палата и Третяковската галерия с лицензиран екскурзовод на  български език;

* 4 билета за московското метро

* мед. застраховка с покритие 30000 EUR .

* представител от СИМ-Травелс

    

 

  Цената НЕ включва:

 

*виза – 120.00 лв, СИМ –Травелс съдейства на туристите за получаване на виза; стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни  (с включена такса визов център) - необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цветна снимка на бял фон 3.5 х 4.5 см с актуалност 6 мес

* входните билети при посещение на туристическите обекти и музеи по желание.

* доплащане за настаняване в единична стая – 110.00 лв.

* доплащане за чекиран багаж до 23 кг – 136.00 лв

* лични разходи

* доплащане за застраховка за туристи над 65 години – 20.00 лв

* доплащане за застраховка за туристи над 72 години – 35.00 лв 

Входни такси за билети:

 

  • Държавния музей на изобразителното изкуството А.С.Пушкин; цена ул Волхонка, 12 метро Кропоткинская - 12 EUR
  • Музей на личните колекции – ул.Волхонка 10, метро „Кропоткинская” ;цена  - 5 EUR
  • Планетариум ул.Садовая – Кудринская 5, блок 1, метро Баррикадная; цена от 13 EUR
  • Зоологическа градина метро „Краснопресненская”  намира се до      Планетариума цена  6 EUR

Условия за резервация:

  • 900.00 лв депозит при сключване на договор
  • Доплащане  до 20.11.2019. 

     СИМ-Травелс си запазва правото да променя последователността на провеждане на екскурзиите по програмата и не носи отговорност за промяна на цените на входните билети в туристическите обекти при свободно посещение.

Нова година в Истанбул

Латинска Америка

Нова година в България

Нова година в Гърция

Нова година в Дубай

Македония

Нова Година в Малта

Екскурзия Родопите

Екскурзии Октомври

Нова година в Боровец