Предколеден  уикенд за релакс и покупки в Одрин" (2 нощувки/3 дни). 

 ДАТИ :   8-10 декември 2023      15-17 декември 2023

 

1 Ден: Тръгване в 9:00 ч. от автогара "Сердика". Преминаване на границата, където се прекачваме на бус за трансфер до Одрин , около 15:30 настаняване в хотела. Свободно време за пазар. По желание вечеря в местен ресторант с национална турска кухня. Нощувка.

2 Ден: Закуска. Свободно време свободно за покупки в МОЛ Ераста, Марги Оутлет и съботния пазар. По желание пешеходен тур с посещение на музея на Здравето, българската църква “Св.Георги”, Селимийе джамия и музея към него и базара «Селимийе», „Юч Шерифели джамия», покрития базар "Бедестен", най - старата джамия на Одрин от 1414 г. - Ески Улу, която не отстъпва по красота на джамията Селимие, кервансарая "Рюстем паша", базара "Али паши  чаршасъ", Синагогата на Одрин - образец на архитектурата от началото на 20 в.. След обяд по желание посещение на хамам /турска баня/.

3 Ден: Закуска. Свободно време , до 12:00 ч. освобождаване на стаите. В 14:00ч. трансфер до Автогара Одрин и в 14:30 отпътуване за София. Пристигане в София към 20 часа. 

Цената включва :

  • транспорт с лицензиран автобус- редовна линия и трансфери с местен лицензиран бус;
  • всички гранични и магистрални такси;
  • нощувка със закуска в хотел “Ottoman palace”https://ottoman-palace-hotel.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referralв центъра на Одрин или подобен;
  • мед. застраховка с покритие 5000 Евро с вкл. "COVID-19"
  • водач от туроператора

 Цената не включва :

  • входни такси
  • лични разходи
  • доплащане за медицинска застраховка над 65 г. – 4 лв.
  • бакшиши
  • други неупоменати в програмата

Цена : 210 лв.  на човек в двойна или тройна стая

Доплащане за единична стая – 70 лв.

Минимален брой туристи – 10 човека

Условия за записване:
50% заплащане на пакетната цена при резервация и подписване на договор за туристически пакет и свързани услуги, остатъкът се заплаща 7 дни преди датата на първата услуга.
Необходими документи: валиден задграничен паспорт с 3-месечна валидност към датата на заминаване или лична карта ; за деца до 18 г. – нотариално заверена декларация от двамата родители (оригинал + 2 фотокопия)
ТО си запазва правото на промени в цените на допълнителните мероприятия и последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Възможна е промяна на предварително обявените часове поради непредвидени обстоятелства/ засилен трафик, забавяне от страна на граничните власти и др.

Туроператор “СИМ-Травелс” е застрахована по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в застрахова-телна  компания „ЕВРОИНС“със застрахователна полица  № 0650000178/006 до  23.05.2024 г.

Почивка на Занзибар

Кападокия

Шарм ел Шейх

Почивка на Сейшелите

Почивка в Кабо Верде

Почивка в Доминикана

Москва - Петербург

Почивка в Мексико

Уикенд Рим

8 Март в Италия

Древна Ликия

Море в Гърция

Уикенд във Виена

Почивка в Кения

Сафари в Кения

Пазар в Одрин

nasamnatam logo