Eкскурзия до Одрин  в навечерето на Никулден

/03.12.- 05.12.2021/ 2 нощувки/3 дни

 

3 декември: Тръгване в 8:30 ч. от автогара "Сердика". Преминаване на границата и  пристигане в Одрин около 14:30, трансфер и  настаняване в хотела. Свободно време за пазар. По желание посещение на Селимийе джамия и музея към него и базара «Селимийе», „Юч Шерифели джамия», покрития базар "Бедестен", . По желание вечеря в местен ресторант. Нощувка.

4 декември: Закуска. Свободно време за покупки в МОЛ Ераста и Марги Оутлет и др.,

След обяд по желание посещение на най - старата джамия на Одрин от 1414 г. - Ески Улу, която не отстъпва по красота на джамията Селимие, българската църква „Св. Георги", кервансарая "Рюстем паша", базара "Али паши  чаршасъ", Синагогата на Одрин- образец на архитектурата от началото на 20 в., разходка до Марица и  стария мост от 1840 г.

5 Декември: Закуска. Свободно време , в 12:00 ч. освобождаване на  хотела и по желание посещение на музея на Здравето, българската църква българската църква Св. Константин и Елена. В 13:45ч. трансфер до Автогара Одрин и в 14:15 отпътуване за София. Пристигане в София към 20 часа. 

Цената включва :

  • транспорт с лицензиран автобус- редовна линия и трансфери с местен лицензиран бус;
  • всички гранични и магистрални такси;
  • нощувка със закуска в хотел “Ottoman palace” https://ottoman-palace-hotel.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral в центъра на Одрин или подобен;
  • мед. застраховка с покритие 5000 Евро с вкл. "COVID-19"
  • водач от туроператора

 Цената не включва :

  • входни такси
  • личниразходи
  • бакшиши
  • други неупоменати в програмата

 Цена : 210 лв.  на човек в двойна или тройна стая

Доплащане за единична стая – по запитване

Минимален брой туристи – 10 човека

Условия за записване:
50% заплащане на пакетната цена при резервация и подписване на договор за туристически пакет и свързани услуги, остатъкът се заплаща 7 дни преди датата на първата услуга.
Необходими документи: валиден задграничен паспорт с 3-месечна валидност към датата на заминаване или лична карта ; за деца до 18 г. – нотариално заверена декларация от двамата родители (оригинал + 2 фотокопия)
ТО си запазва правото на промени в цените на допълнителните мероприятия и последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Възможна е промяна на предварително обявените часове поради непредвидени обстоятелства/ засилен трафик, забавяне от страна на граничните власти и др.

Туроператор „СИМ- Травелс” ООД е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в ЗД Евроинс АД  със застрахователна полица „Отговорност на туроператора” №065 0000178/005  с валидност до 21.05.2023 г.

Нова година в Истанбул

Нова година в Занзибар

Почивка на Сейшелите

Почивка в Кабо Верде

Почивка в Доминикана

Нова година в Дубай

Предколеден Солун

Гърция Атина

Предколеден Рим

Латинска Америка

Македония

Предколедна Будапеща

Нова година в Кения

Нова година във Венеция

Сафари в Танзания

Пазар в Одрин

Нова година в България

Егейска Турция

Месопотамия

Узбекистан

nasamnatam logo